Τρέλα το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου – Θέλουν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία

73

Τρέλα χαρακτηρίζει το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, το οποίο τάσσεται υπέρ της άρσης των περιορισμών για την χρήση δυτικών όπλων κατά της Ρωσίας, ο Γάλλος πολιτικός και ηγέτης του κόμματος «Πατριώτες», Φλοριάν Φιλιπό.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θέλει ολοκληρωτικό πόλεμο.

Σε αυτή την περίπτωση, ευθυγραμμίζεται με τη θέση των πιο επιθετικών «γερακιών» του ΝΑΤΟ» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Χ ο Φιλιπό.

Όπως λέει, η Γαλλία θα πρέπει να αποχωρήσει επειγόντως από την ΕΕ και να υποστηρίξει την ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης.

Σημειώνεται πως χθες Πέμπτη 19/9 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε με 425 ψήφους υπέρ της άρσης των περιορισμών στα χτυπήματα από δυτικά όπλα στη ρωσική επικράτεια.

Τα ψηφίσματά του δεν έχουν νομική ισχύ αλλά μόνο συμβουλευτικό χαρακτήρα.

Ρωσία: Θέλουν πόλεμο με πυρηνικά όπλα

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ρωσικής Δούμας, Βιάτσεσλαβ Βολόντιν είπε ότι το Ευρωκοινοβούλιο κάλεσε τις χώρες της ΕΕ να άρουν τους περιορισμούς στα ουκρανικά πλήγματα με όπλα μεγάλης εμβέλειας στο ρωσικό έδαφος, να ενισχύσουν τη στρατιωτική υποστήριξη προς το Κίεβο και επίσης να ανακοινώσουν τη συγκέντρωση οικονομικών πόρων από τον ευρωπαϊκό πληθυσμό για τις ανάγκες του ουκρανικού στρατού.

«Αυτό που ζητά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων», έγραψε ο Βολόντιν στο κανάλι Telegram.

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε περίπτωση επιθέσεων από δυτικά όπλα βαθιά στη χώρα, η Ρωσική Ομοσπονδία θα δώσει μια σκληρή απάντηση «χρησιμοποιώντας τα πιο ισχυρά όπλα» ενώ έσπευσε να τονίσει ότι ο χρόνος πτήσης του πυραύλου Sarmat για το Στρασβούργο είναι 3 λεπτά 20 δευτερόλεπτα.

Πηγή: bankingnews.gr