Θοδωρής Μαραντίνης: Ο Mr Onirama στη λίστα για παρουσίαση του «The Voice»

75

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπήκε δυνατά στη μάχη για να αναλάβει την παρουσίαση του «The Voice». Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί ποιος ή ποια τελικά θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του δημοφιλούς μουσικού talent show του Σκάι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κριτική επιτροπή έχουν κλειδώσει η Ελενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Μεγάλη πιθανότητα είναι να δούμε σε μία από τις θέσεις της κριτικής επιτροπής και τον Χρήστο Μάστορα.

Στην παρουσίαση τα πράγματα έχουν γίνει περίπλοκα. Στη μιντιακή αγορά κάποιοι θεωρούν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πάρει τη θέση του Γιώργου Λιανού, κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από την Acun Medya. Στο τραπέζι ακόμη παραμένει το όνομα του λαμπερού Σάκη Ρουβά, με τον ίδιο όμως να μην έχει δώσει το τελικό πράσινο φως.

Στο πλαίσιο αυτό ο αγαπητός τραγουδιστής της νεολαίας Θοδωρής Μαραντίνης φαίνεται πως δέχτηκε πρόταση για τη θέση του παρουσιαστή.

Στην εταιρία παραγωγής κρατούν σιγήν ιχθύος και οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα, ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Η απόφαση του Σκάι να αρχίσει το «Survivor» πιο γρήγορα για να πυρπολήσει τον ανταγωνισμό στη βραδινή ζώνη ταξίδεψε πιο γρήγορα από ποτέ τον Γιώργο Λιανό στον
Αγιο Δομίνικο και έτσι η θέση του στο «The Voice» έμεινε κενή. Για να δούμε τώρα ποιος ή ποια θα τον αντικαταστήσει επάξια.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso