Γαλλία: 15χρονο αγόρι απήχθη, βασανίστηκε και βιάστηκε από 5 νεαρούς σε μουσουλμανική συνοικία κατοικιών

91

Αποτροπιασμός στην Γαλλία για το σεξουαλικό έγκλημα

Πέντε άτομα παραπέμφθηκαν σε δίκη για απαγωγή, επίθεση, βασανισμό και βιασμό ενός 15χρονου εφήβου στην Auxerre (Yonne) σε μουσουλμανικό συγκρότημα κατοικιών.

Το κατηγορητήριο, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου, περιγράφει πώς το θύμα απήχθη στις 11 Σεπτεμβρίου από πέντε αγόρια, τα οποία τον έσυραν από το διαμέρισμά του στην κορυφή της πολυκατοικίας. Εκεί, άρχισαν να τον χτυπούν.

Στη συνέχεια τον μετέφεραν με τη βία σε ένα κοντινό δάσος, όπου τον έγδυσαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν, να τον κλωτσούν και να τον χτυπούν με ξύλα.

Στη συνέχεια τα αγόρια άρπαξαν ένα ραβδί και εισχώρησαν στον πρωκτό του θύματος. Μετά τον ξυλοδαρμό, το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω των τραυμάτων του και έμεινε εκτός σχολείου για πάνω από δύο εβδομάδες. Δεν μπορούσε να πει στους ερευνητές πόση ώρα τον χτυπούσαν. Οι ερευνητές συνέλαβαν γρήγορα τους πέντε υπόπτους, οι οποίοι ήταν ηλικίας μεταξύ 16 και 25 ετών. Ενώ τρεις ήταν κάτω των 18 ετών, οι δύο μεγαλύτεροι ύποπτοι τέθηκαν στη φυλακή για να περιμένουν τη δίκη. Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα JDD, και οι τρεις ύποπτοι αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών. Κατηγορούνται για βασανιστήρια, βιασμό και επίθεση.Το περιστατικό όπου συνέβη το περιστατικό, ένας γαλλικός οικισμός στην Οσέρ, περιγράφεται ως «καταφύγιο» για τους μουσουλμάνους από την ίδια την ιστοσελίδα της πόλης.

«Από το 2006, το νέο τζαμί, ένας τόπος λατρείας και πολιτιστικό κέντρο με μοναδική αρχιτεκτονική, προσφέρει στους μουσουλμάνους της Auxerre ένα καταφύγιο στο οποίο μπορούν να διαλογιστούν. Η ανάπλαση της Place Corot, του χώρου στάθμευσης, των εισόδων των κτιρίων, του δημόσιου φωτισμού και των χώρων πρασίνου συμβάλλει στην ανακαίνιση της Sainte-Geneviève», αναφέρεται στην περιγραφή της ιστοσελίδας.

Πηγή: NewsFire.GR