Σφοδρά πυρά Ντόναλντ Τραμπ Τζ. κατά Ζελένσκι: Κάνει περιοδεία υπέρ της Χάρις σε αμερικανικό έδαφος

58

Σφοδρά πυρά κατά του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky εξαπέλυσε ο Donald Trump Jr – o γιος του Donald Trump – κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι κάνει εκστρατεία υπέρ της Kamala Harris σε αμερικανικό έδαφος.

«Λοιπόν, ένας ξένος ηγέτης που έχει λάβει δισεκατομμύρια δολάρια ως χρηματοδότηση από τους Αμερικανούς φορολογούμενους, έρχεται στην χώρα μας και έχει το θράσος να επιτίθεται στον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα;

Και το κάνει αυτό, αφού ένας φιλο-Ουκρανός «ζηλωτής» προσπάθησε να δολοφονήσει τον πατέρα μου;

Αίσχος!» ανέφερε σε ανάρτηση του στο Χ ο Trump Jr αναφερόμενος στην επίσκεψη του Zelensky στις ΗΠΑ αλλά και στις σχέσεις που φέρεται να είχε με το Κίεβο ο Ryan Wesley Routh, ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Trump τη στιγμή που έπεσε γκολφ στην Φλόριντα.

Αλλά ο Trump Jr. σχολίασε και ένα tweet του Greg Price, εκπρόσωπου του συντηρητικού State Freedom Caucus Network, στο οποίο αναφερόταν πως ο Zelensky κάνει περιοδεία στα εργοστάσια παραγωγής πυρομαχικών στην Pennsylvania… και επιτίθεται στον πρόεδρο Trump και στον αντιπρόεδρο του JD Vance στα αμερικανικά ΜΜΕ.

«Ένας ξένος ηγέτης κάνει επί της ουσίας περιοδεία υπέρ της Harris σε αμερικανικό έδαφος» ανέφερε στην ανάρτηση του ο Trump Jr σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Ουκρανού προέδρου ότι ο Donald Trump δεν ξέρει πώς να σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία παρά το γεγονός ότι νομίζει ότι μπορεί να τον σταματήσει.

Πηγή: bankingnews.gr