Αυστρία: Οι gay ψηφίζουν «ακροδεξιά»

92

Tην επόμενη Κυριακή η Αυστρία πηγαίνει στις κάλπες και ,όπως όλα δείχνουν, ο μεγάλος νικητής θα είναι το “ακροδεξιό” (όπως θα έλεγε και η Σία Κοσιώνη) “Κόμμα της Ελευθερίας”.

Το “Κόμμα της Ελευθερίας”, που έχει σταθερά την πρωτιά στις δημοσκοπήσεις από τον Δεκέμβριο του 2022, είναι ευρωσκεπτικιστικό, εναντίον της μαζικής μετανάστευσης, κατά των λοκντάουν και των υποχρεωτικών εμβολιασμών την περίοδο της πανδημίας και υπέρ της διατήρησης της αυστριακής ουδετερότητας, έχοντας αντιταχθεί στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Με λίγα λόγια, ο απόλυτος εφιάλτης για κάθε πεφωτισμένο φιλελέφτ που σέβεται τον εαυτό του.

Προσέξτε όμως κι αυτό : το γκέι σάιτ γνωριμιών planetromeo διενήργησε μια δημοσκόπηση μεταξύ των μελών του στην Αυστρία για το ποιο κόμμα θα ψηφίσουν στις εκλογές. Πρώτο αναδείχθηκε το “Κόμμα της Ελευθερίας” με ποσοστό 29,3% , σχεδόν εννιά μονάδες μπροστά από τους δεύτερους Σοσιαλιστές. (ο εθνικός μέσος όρος των δημοσκοπήσεων για το “Κόμμα της Ελευθερίας” κυμαίνεται μεταξύ 27% με 28%).

Παρεμπιπτόντως το “ακροδεξιό” κόμμα έχει ταχθεί εναντίον του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια και κάπου εδώ βραχυκλώνουν οι ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστές και οι δικαιωματιστές συνοδοιπόροι τους που βλέπουν τους γκέι σαν πρόβατα που ψηφίζουν μαζικά υπέρ της παρανοϊκής woke ατζέντας. Η πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ πιο σύνθετη και γι’ αυτό πολύ πιο ενδιαφέρουσα.