Κρήτη: Πατριός ξυλοκόπησε άγρια 39χρονο Αιγύπτιο που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κόρης του

66

Χαμός επικράτησε νωρίτερα σήμερα (16/10) έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου όταν ένας 39χρονος ξυλοκόπησε άγρια άντρα ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση της κόρης του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr στο εδώλιο σήμερα κάθισε ένας 39χρονος Αιγύπτιος που πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί για καταγγελία που είχε γίνει το 2020, ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά 14χρονη κοπέλα με ασελγείς χειρονομίες και θωπείες.

Ο 39χρονος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 14χρονης, τότε, κοπέλας. Ωστόσο επειδή η μητέρα της, από τη Ρουμανία, απουσίαζε και παρών ήταν μόνο ο 40χρονος Αιγύπτιος πατριός της κοπέλας, δόθηκε αναβολή για τον Απρίλιο του 2025.

Ακούγοντας την απόφαση για αναβολή, τόσο η κοπέλα όσο και ο πατριός φάνηκαν εκνευρισμένοι και την ώρα που ο κατηγορούμενος εξερχόταν της αίθουσας, η 18χρονη σήμερα κοπέλα τον χτύπησε με μπουνιά. Ο πατριός της από την πλευρά του, πήρε φόρα και άρχισε να τον κλωτσάει και να τον γρονθοκοπεί, βγάζοντάς τον έξω από την αίθουσα χτυπώντας τον, περνώντας όλο τον διάδρομο και φτάνοντας ως τις τουαλέτες.

Αστυνομικοί και αστυνομικοί της Δικαστικής Αστυνομίας έσπευσαν για να τους χωρίσουν. Ο πατριός συνελήφθη και πρόκειται να δικαστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου για το επεισόδιο.