Αναστολή διοδίων σε Αφιδνές, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Αττική Οδό

210

Με δεδομένη την κατάστασης έκτακτης ανάγκης σε Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Αττικής λόγω των πυρκαγιών, η Νέα Οδός προχωρά άμεσα σε αναστολή είσπραξης διοδίων τελών σε όλους τους σταθμούς διοδίων που βρίσκονται υπό τη διαχείρισή της, εντός του νομού Αττικής. 

Ειδικότερα, η αναστολή είσπραξης ισχύει για τον μετωπικό σταθμό Αφιδνών, και του πλευρικούς σταθμούς Καπανδριτίου και Μαλακάσας και θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

 Νωρίτερα ανακοινώθηκε πως για να διευκολυνθεί η πρόσβαση πολιτών που θέλουν να παραλάβουν ή να βοηθήσουν συγγενείς τους Την αναστολή είσπραξης διοδίων καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η διεύθυνση της Αττικής Οδού, προκειμένου να διευκολυνθεί η κατάσταση με τη φωτιά που κατακαίει πολλές περιοχές της Αττικής.

Το μέτρο θα ισχύσει σε όλη τη διάρκεια της νύχτας, καθώς η κατάσταση που επικρατεί είναι εξαιρετικά δύσκολη και πολλοί κάτοικοι σπεύδουν στις περιοχές των πυρκαγιών, προκειμένου να βοηθήσουν ή να παραλάβουν συγγενείς και γνωστούς τους.

Yπενθυμίζεται πως η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου έχει κλείσει. Επίσης, έχει κοπεί η κυκλοφορία στην παλιά Εθνική Οδό που συνδέει την Αθήνα με την Πελοπόννησο.