Αλεξανδρούπολη: 4χρονος βρέθηκε να περπατά μόνος του στο δρόμο – Πήγαινε στο σπίτι της γιαγιάς του

232

Θα μπορούσαν να είναι σκηνές από ταινία, ωστόσο, είναι πέρα για πέρα αληθινά όσα εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας σε δρόμο της Αλεξανδρούπολης.

«Πρωταγωνιστής» ένα αγοράκι μόλις 4 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-evros.gr, ο μπόμπιρας εντοπίστηκε από έναν 42χρονο να περπατά στο κεντρικό δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που συνδέει την περιοχή Χιλή με την Αλεξανδρούπολη.

Το παιδάκι ήταν ξυπόλητο και φορούσε ακόμα τις πιτζάμες του ενώ ήταν φοβισμένο και έκλαιγε, όπως αποκάλυψε ο άντρας.

Ο μικρός είπε στον 42χρονο ότι είχε φύγει από το σπίτι του – προφανώς χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς – και περπατούσε προς το σπίτι της γιαγιάς του!

Ο σωτήρας του μικρού κάλεσε την αστυνομία και μέχρι να έρθει έβαλε το παιδί στο αυτοκίνητό του και άναψε το κλιματιστικό για να ζεσταθεί. Μάλιστα, έβγαλε τις κάλτσες του και τις φόρεσε στο παιδάκι καθώς τα πόδια του ήταν παγωμένα από το κρύο.

Όπως έγινε γνωστό από την έρευνα της Αστυνομίας, το αγοράκι βγήκε από το σπίτι χωρίς να το καταλάβουν οι γονείς του. Μάλιστα, φαίνεται πως περπάτησε μια αρκετά μεγάλη απόσταση, περισσότερο από 200 μέτρα, σε κεντρικό δρόμο, με κίνδυνο να πάθει ατύχημα.

Προκαλεί αρνητική εντύπωση το γεγονός πως ο 42χρονος ήταν αυτός που νοιάστηκε για το παιδί ενώ σίγουρα το είχαν δει να περπατάει και άλλοι περαστικοί, οι οποίοι δεν έδωσαν καμία σημασία…

Μετά την περιπέτεια του ο 4χρονος επέστρεψε στην οικογένειά του με την μητέρα του να είναι ακόμα σε κατάσταση σοκ.