Απίστευτο!!! Ομάδα Ρομά είχε κάνει την κλοπή… επάγγελμα στη Μεσσηνία – Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

265

Τη Μεσσηνία είχε ως βάση για να διαπράττει κλοπές σε όλη την Πελοπόννησο, φέρεται να είχε μια ομάδα 4 Ρομά από το Αριοχώρι που συνελήφθησαν το πρωί της Τετάρτης (4/4) στο Αριοχώρι του δήμου Καλαμάτας αλλά και σε περιοχές της Αρκαδίας.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας από 22 ως 42 ετών με τον 22χρονο που διέμενε στο Αριοχώρι-σύμφωνα με την αστυνομία να έχει αρχηγικό ρόλο- που κατηγορούνται πως διέπραξαν από τον περσινό Αύγουστο 54 κλοπές (δύο εξ αυτών κλοπές αυτοκινήτων σε Μερόπη και Μάδενα Μεσσηνίας) και 7 απόπειρες κλοπής και σε άλλους νομούς της Πελοποννήσου, αποκομίζοντας σύμφωνα με την αστυνομία παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά τις 226.000 ευρώ.

Επιπλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί περιλαμβάνονται ακόμα 9 Έλληνες που κατηγορούνται για –κατά περίπτωση- αδικήματα.

Οι 3 από τους 9 φερόμενους ως συνεργούς είναι Μεσσήνιοι, επίσης Ρομά, που κατηγορούνται πως ενοικίαζαν αυτοκίνητα τα οποία η ομάδα χρησιμοποιούσε για τις κλοπές σε χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές από σπίτια και οχήματα.

Πηγή: Law & Order