Χαμός στο My Style Rocks: «Άσχετη είσαι καημενούλα μου», «Άσχετη είσαι εσύ»

11786

Μάταια η Κατερίνα Καραβάτου προσπαθούσε να… καλμάρει τα νεύρα ανάμεσα στις δυο παίκτριες του My Style Rocks.

Η ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τη Χριστίνα με αφορμή τις στυλιστικές επιλογές της πρώτης. Οι δύο παίκτριες του My Style Rocks αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

 

«Νομίζω ότι σήμερα έχω μία πολύ δυνατή εμφάνιση και λιγότερο από 5 δεν θα δεχθώ από τα κορίτσια», είπε η Μαργαρίτα, αλλά η βαθμολογία που ακολούθησε δεν ήταν η αναμενόμενη.

Πρώτη από τις διαγωνιζόμενες σχολίασε η Αμάντα, η οποία έδειξε μην να ενθουσιάζεται με τις επιλογές της συμπαίκτριάς της και πολύ γρήγορα η ατμόσφαιρα δυναμιτίστηκε.

 

«Μην υψώνεις τη φωνή. Έχεις ένα ύφος που δεν καταλαβαίνω. Νομίζεις ότι επειδή είσαι στο παιχνίδι από την αρχή θα ακουστεί περισσότερο ο λόγος σου», είπε η Μαργαρίτα, με την Αμάντα να της απαντά: «Έχεις έρθει διαβασμένη και εκνευρισμένη από προχθές».

Η ένταση στο My Style Rocks δεν σταμάτησε όμως εκεί, αφού τον λόγο πήρε η Χριστίνα, η οποία με τη σειρά της έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά με τα στυλιστικά της σχόλια.

«Έχεις έρθει λίγο επιθετικά, δεν έχει καμία κοπέλα κάτι προσωπικό μαζί σου. Επιτίθεσαι χωρίς λόγο και δεν μας αφήνεις να πούμε μια κουβέντα», της είπε χαρακτηριστικά, με τη Μαργαρίτα να ανταπαντά: «Το να με κρίνει η Χριστίνα, που σε προηγούμενο επεισόδιο έπρεπε να φέρω την fashion police να έρθει να τη μαζέψει, τι να πω;».

 

«Βρήκες κάτι να πεις κι εσύ, καημενούλα μου, μπράβο. Είσαι τελείως άσχετη, ψάχνεις συνεχώς την προσοχή. Μην τα βάλεις μαζί μου όμως, δεν θα τα πας καλά», είπε με τη Μαργαρίτα να απαντά: «Άσχετη είσαι εσύ».