Σπύρος Μπιμπίλας για Στέφανο Κασσελάκη: Πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς, θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη

13107

Ο βουλευτής του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθππιών, Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερινα» με την Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη.

«Παρ’ ότι τον συμπαθώ ιδιαίτερα από αυτό το λίγο που τον έχω γνωρίσει, θεωρώ ότι πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς. Αυτό με τα αγόρια μου έχει ξενίσει κι εμένα πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο βουλευτής και ηθοποιός έπειτα ανέφερε: «Είναι τελείως λάθος του και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αν και νομίζω ότι το έχει κάνει ήδη με τον τρόπο του».

Στη συνέχεια πέρασε στο ζήτημα των παρένθετων μητέρων. Πάνω σ’ αυτό δήλωσε: «Εγώ προσωπικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας έχω μεγάλο πρόβλημα, γιατί η παρένθετη δεν παύει να είναι μητέρα. Επίσης, παρένθετη μπορεί να είναι και η μητέρα που δίνει το ωάριο και η μητέρα που το κυοφορεί.

«Άρα όλες αυτές οι γυναίκες που το κάνουν αυτό δεν έχουν καμία ψυχολογική σύνδεση με αυτό που βγαίνει από τη μήτρα τους; Εκεί θέλω να το πάω το θέμα», επεσήμανε και συμπλήρωσε: «Οι γυναίκες που το κάνουν για να εξυπηρετήσουν ή για να πληρωθούν είναι το ίδιο;».