Εκτός φυλακής ο Νίκος Μαζιώτης – Πού εθεάθη

170

Εκτός φυλακής με ολιγοήμερη άδεια βρίσκεται ο καταδικασμένος για τρομοκρατία και ηγετικό στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, Νίκος Μαζιώτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ο Μαζιώτης εθεάθη με φιλικό του πρόσωπο στο σταθμό των ΚΤΕΛ στην οδό Λιοσίων, την ώρα που έβγαινε από αστικό λεωφορείο γύρω στις 19:15 το απόγευμα της Τρίτης.

Ο Μαζιώτης, είχε στο πλευρό του ένα φιλικό του πρόσωπο, φορούσε μαύρη φόρμα, κόκκινη μπλούζα και σκούρο μπουφάν, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Law and Order. Ο Νίκος Μαζιώτης, φαινόταν ευδιάθετος, περνώντας απαρατήρητος μέσα στο πλήθος. Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, ολοκληρώνεται μια ακόμη άδεια που έχει λάβει από τις φυλακές και επισκέφθηκε την οικογένεια του, που ζει στην επαρχία.

Αδειούχος και καταδικασμένος με 129 χρόνια!

Ο Νίκος Μαζιώτης είχε καταδικαστεί για σωρεία αδικημάτων με την ποινή των ισοβίων και επιπλέον με 129 χρόνια κάθειρξης, τον Μάρτιο του 2016. Μεταξύ των κατηγοριών, ήταν η συμμετοχή του σε τρομοκρατικές πράξεις, ληστείες και εκρήξεις.

Υπενθυμίζεται πως τον Νοέμβριο του 2023, είχε αποφυλακιστεί υπό όρους και η σύντροφος του, Πόλα Ρούπα, καθώς είναι μητέρα ανήλικου τέκνου.

 

 

Πηγή: Law & Order