Φήμες για διαζύγιο στον οίκο των Βουρβόνων – Χωρίζουν ο βασιλεύς Φίλιππος και η Λετίθια

345

Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης ισχυρίζονται ότι ο βασιλιάς Φίλιππος και η Λετίθια ζουν πλέον χωριστές ζωές, μετά την αποκάλυψη οτι η σύζυγος του μονάρχη είχε εξωσυζυγική σχέση. Όταν έσκασε η «βόμβα» για την φερόμενη απιστία, ο 56χρονος βασιλιάς Φίλιππος φέρεται να έδωσε στη Λετίθια τα χαρτιά διαζυγίου για να τα υπογράψει με αναλυτικές πληροφορίες σε ό,τι αφορά την επιμέλεια των παιδιών τους, γράφει ο Τύπος.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild», επικαλούμενη τον ισπανικό Τύπο, η 51χρονη Λετίθια αναγκάστηκε να βάλει την υπογραφή της στο σχετικό έγγραφο. Λίγο πριν την εκπνοή του 2023, κυκλοφόρησε η είδηση οτι η Λετίθια είχε παράλληλη σχέση με τον 53χρονο πρώην γαμπρό της, Τζέιμι ντελ Μπούργο, σύζυγο της μικρότερης αδερφής της.

Ο πρώην γαμπρός της βασίλισσας ήταν αυτός που έκανε τις αποκαλύψεις και μοιράστηκε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως απόδειξη της σχέσης του, στο βιβλίο με τον τίτλο: «Η Λετίθια και εγώ» ανοίγοντας τα χαρτιά του στον δημοσιογράφο Χάιμε Πενιαφιέλ για την σχέση του με την βασίλισσα.

Ο ντελ Μπούργο ήταν παντρεμένος την αδερφή της βασίλισσας από το 2012 έως το 2014. Ο ίδιος μάλιστα ισχυρίζεται ότι είχε σχέση με τη Λετίθια πριν, αλλά και μετά τον γάμο του βασιλικού ζεύγους αλλά και οτι έχει κρατήσει «φωτογραφίες, βίντεο, κινητά τηλέφωνα» και μηνύματα ως αποδεικτικά στοιχεία, αναφέροντας ότι ο έρωτάς τους κρατάει χρόνια.

Πηγή: Gazzetta.gr