Η Δανάη Μπάρκα «έφαγε» τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από την πάλαι ποτέ φίλη της Κατερίνα Καινούργιου που της τον είχε γνωρίσει

1260

Ντόρο έχει προκαλέσει η σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη οι οποίοι εθεάθη να δίνουν καυτά φιλιά σε νυχτερινή έξοδο.

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου ήταν πολύ καλή φίλη με τη Δανάη Μπάρκα και ήταν εκείνη που την γνώρισε στον Φίλιππο Τσαγκρίδη όσο ήταν μαζί του σε σχέση.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μόλις επιβεβαιώθηκε η σχέση των δύο, έκανε unfollow την παρουσιάστρια του Mega ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ.

Η Δανάη Μπαρκα δεν θέλησε να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα, παρόλα αυτά μίλησε σήμερα για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει στα social media περνώντας το δικό της μήνυμα για όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες.

«Αν εμένα με βρίσει κάποιος ή πει κάτι κακό για εμένα έχω δύο επιλογές. Να μην απαντήσω γιατί ίσως μπορεί εγώ να ξέρω την αλήθεια που θα διαφέρει από αυτή που έχει ειπωθεί, οπότε να λέω “εντάξει θα περάσει” και να ζω το δράμα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Υπάρχει όμως και η άλλη λύση του να βγω να απαντήσω και να με ξαναδώ σε τίτλο “απάντησε σε κάποιον”. Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι που αυτό το “απάντησε”, “ξανά απάντησε”, το αντέχουν, υπάρχουν άλλοι που δεν το αντέχουν και προτιμούν να αντέξουν κάτι άλλο για να μην δουν τίτλους», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Μου έχει τύχει να απαντήσω, μου έχει τύχει να μην απαντήσω, μου έχει τύχει να μπλοκάρω ψεύτικους λογαριασμούς που ξέρω ποιος είναι από πίσω».