Φουρτούνα στον ΣΥΡΙΖΑ για την… κρουαζιέρα

207

Εκείνοι είναι που μιλούσαν στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου για «πολιτική περιοδεία με χαρακτηριστικά κρουαζιέρας», όταν έμαθαν το πρόγραμμα του προέδρου τους. Πρώτα σε εκείνους και μετά στους πολιτικούς αντιπάλους, λοιπόν, απάντησε ο πρόεδρος του κόμματος σε βίντεο που ανέβασε χθες από την Αστυπάλαια, όπου λόγω καιρού αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει.

«Τραβήξαμε λίγο λούκι, γνωστό και ως “πολύ ξύλο” στη θάλασσα, για να έρθουμε εδώ. Είχαμε πολλά μποφόρ, πολύ μεγάλο σουέλ και δεν πρόκειται να το ρισκάρουμε για σήμερα το βράδυ από ό,τι βλέπω», ανέφερε σε βίντεο που ανέβασε χθες στα social media: «Για σήμερα, εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών», συνέχισε ο κ. Κασσελάκης, ενώ απαντώντας στα σχόλια των ίδιων των συντρόφων του, σημείωσε: «Ισως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες, που λοιδορούν ως κρουαζιέρα τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».

Νωρίτερα, σε άλλο βίντεο που ανέβασε ο κ. Κασσελάκης, είχε πει: «Από την Κύθνο και τη Σύρο έως την Πάρο, τη Νάξο και την Αμοργό, ένα είναι το κοινό αίτημα των κατοίκων που ξεχωρίζω: η διασύνδεση των νησιών των Κυκλάδων. Να υπάρχει συγκοινωνία και για εμπόριο και για υγεία και για τουρισμό».

Απαντώντας στα διάφορα «γιατί» αυτής της πρωτοβουλίας του με καπετάνιο τον ναύαρχο κ. Αποστολάκη, ο κ. Κασσελάκης υποστήριξε ότι «η περιοδεία αυτή αποσκοπεί στο να αναδείξουμε τα προβλήματα των συμπολιτών μας και τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, του κόμματος που εμπνεύστηκε και νομοθέτησε το μεταφορικό ισοδύναμο».

Πηγή: Eleftherostypos.GR