Γλυκά Νερά: Κατέθεσε η επιστήθια φίλη της Καρολάιν

229

Ξεκίνησε σήμερα μετά από 5 διακοπές η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά με τον ίδιο τον κατηγορούμενο να είναι παρών στο δικαστήριο.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η επιστήθια φίλη της Καρολάιν Κράουτς με την οποία είχα περάσει και στην ίδια σχολή.

Όπως υποστήριξε η ίδια, άρχισε να βλέπει μια σταδιακή αλλαγή στη συμπεριφορά του θύματος μετά τον γάμο της.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, από ένα εξωστρεφές, κοινωνικό και χαρούμενο κορίτσι είχε αρχίσει να κλείνεται στον εαυτό της και να συζητά στις συναντήσεις τους για συγκεκριμένα θέματα.

Μάλιστα, σημείωσε ότι στις περισσότερες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο καταδικασμένος σε ισόβια συζυγοκτόνος ενώ πολύ λίγες ήταν οι φορές που κατάφεραν να συναντηθούν οι δυο τους με τον κατηγορούμενο να πηγαίνει και να παίρνει την άτυχη κοπέλα από τα ραντεβού της.

Στο βήμα ανέβηκε και ο αστυνομικός που ανέλαβε να αναλύσει όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και από την άρση απορρήτου επικοινωνιών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε η εξέταση της γειτόνισσας του ζευγαριού, η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη συνεδρίαση.

Η ίδια ότι είχε πει ότι είχε αντιληφθεί ότι η αδικοχαμένη Καρολάιν Κράουτς ζούσε περιορισμένη μέσα στον συζυγικό της βίο, ότι δεν είχε χρήματα μέχρι την ώρα που επέστρεφε ο σύζυγός της στο σπίτι και ότι το τελευταίο διάστημα είχε καταλάβει ότι ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη και δη τη μοιραία ημέρα πριν τη δολοφονία της που είχε καταλάβει ότι είχε έναν έντονο προβληματισμό και μία έντονη δυσαρέσκεια.

Πρν από δύο μέρες η δίκη διεκόπη γιατί ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι διαβάζει για τις Πανελλήνιες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, ήταν βούληση του κατηγορούμενου να μεταφερθεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται στο δικαστήριο.

Όμως η μεταγωγή αυτή είναι έκτακτη, μετά τη διακοπή της διαδικασίας που υπήρξε την Τρίτη, και αυτό σύμφωνα με τον δικηγόρο του, του στερεί το δικαίωμα να συμμετέχει στις Πανελλαδικές εξετάσεις αφού δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταγωγή και να έχει επιστρέψει στις φυλακές μέχρι αύριο τα ξημερώματα προκειμένου να πάρει μέρος στις εξετάσεις.