Ο εκδότης των Εκδ. Στέμμα, Κωνσταντίνος Λουκάς, αντιπρόεδρος της ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., υποψήφιος στον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ

2508

Ο εκδότης των Εκδ. Στέμμα, Κωνσταντίνος Λουκάς, είναι ο νέος αντιπροέδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Λουκάς θα συμμετέχει ενεργά στις προσεχείς εκλογές στις 25 Ιουνίου, μέσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πατριωτικού Συνασπισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Μετά από ψηφοφορία του πολιτικού μας συμβουλίου για τη θέση του αντιπροέδρου αλλά και την αποδοχή από μέρους του, έχουμε τη χαρά να καλωσορίσουμε στο κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. τον Εκδότη των Εκδόσεων Στέμμα, κύριο Κωνσταντίνο Γ. Λουκά.

Είμαστε βέβαιοι ότι το ήθος του αλλά και οι αρχές και οι θέσεις που κατά καιρούς διατυπώνει ο κύριος Λουκάς, θα συμβάλλουν στον αγώνα μας, αλλά και στον πολιτικό πολιτισμό που χρειάζεται ο τόπος μας.
Θα συμμετέχει ενεργά στις προσεχείς εκλογές, μέσα από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Πατριωτικού Συνασπισμού μας.

Όλοι εμείς, της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και δεσμευόμαστε κάθε αρωγή από μέρους μας.

Ο Κωνσταντίνος Γ. Λουκάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Έχει καταγωγή από τη Φθιώτιδα.
Έχει σπουδάσει Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος, ενώ έχει κάνει το μεταπτυχιακό του (MA) στη Νεότερη και Σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Ιστορία, στο Πανεπιστήμιο Neapolis Πάφου. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Συμμετέχει σε διάφορες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες. Έχει ιδρύσει τις Εκδόσεις Στέμμα με θέματα ειδικά για τον βασιλικό θεσμό και βιογραφίες. Είναι ειδικός σε θέματα Βασιλικού Πρωτοκόλλου, ενώ καλείται στα μέσα για τα ζητήματα της Βασιλικής ελληνικής και ξένης Ιστορίας.
Το 2019 στην παλαιά Βουλή, παρουσιάστηκε η αυτοβιογραφία του Βασιλιά Συμεών, “Ένα πεπρωμένο μοναδικό”, με σχετική ομιλία του ίδιου του Συμεών, που έχει διατελέσει και πρωθυπουργός της Βουλγαρίας.

Διατηρεί σχέσεις με φιλοβασιλικές ενώσεις, σε όλη την Ευρώπη, ενώ έχει τιμηθεί με τον Μεγαλόσταυρο του τάγματος της αξίας, από τον Πορτογαλικό Βασιλικό Οίκο, όπως και με άλλες διακρίσεις.

Τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, την πρώτη μεγαλη ένωση του πατριωτικού χώρου στη σύγχρονη ιστορία αποτελούν τα κόμματα:

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ,

ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.,

ΚΙΝΗΜΑ21,

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ,

ΤΟΛΜΑ,

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ,

ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ,

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,

ΕΛ.ΚΙ.Σ.

Π.Α.Κ,

ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ,

Ε.Π.Κ.Ε.