Η αριστερά κάνει κουμάντο στα ελληνικά πανεπιστήμια – «Απαγόρευσαν» στον Κυμπουρόπουλο να μιλήσει σε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

265

Φοιτητές αριστερών παρατάξεων εισέβαλαν σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Βόλου, με τίτλο «Εφηβεία ή εφη-ΒΙΑ;», όπου κεντρικός ομιλητής ήταν ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Η εκδήλωση αφορούσε στον σχολικό εκφοβισμό και τη βία των ανηλίκων ως ελληνικό και ευρωπαϊκό φαινόμενο, στην αίθουσα Β1, στο κτίριο Ματσάγγου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στον Βόλο.

Οι φοιτητές που εισέβαλαν στην αίθουσα, σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. Μάλιστα, η ιστοσελίδα αναφέρει πως ο κ. Κυμπουρόπουλος έφτασε νωρίς το μεσημέρι στον Βόλο, αλλά δεν κατάφερε να προσεγγίσει την αίθουσα λόγω της διαμαρτυρίας.

«Ομάδες φοιτητών που δεν έχουν καμία σχέση με την δημοκρατία στερούν το δικαίωμα από τους υπόλοιπους να μετέχουν σε μια δημοκρατική εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο συζήτησης ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα», δήλωσε ο ίδιος.

Τέλος, ο κ. Κυμπουρόπουλος χαρακτήρισε «απαράδεκτο και το γεγονός ότι δεν επέτρεψαν σ’ έναν εκλεγμένο εκπρόσωπο της πολιτείας να μιλήσει και ειδικά στον ίδιο, που είναι γνωστοί οι αγώνες που έχει δώσει κατά την θητεία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για μείζονα κοινωνικά θέματα».