Η Εθνική Ημέρα Γίνε Εκατομμυριούχος στις ΗΠΑ!

138

Υπάρχουν πολλές Εθνικές και Παγκόσμιες Ημέρες στον πολύπαθο Πλανήτη μας, αν κάποιος κοιτάξει έναν παγκόσμιο Καζαμία θα βρει αρκετές, μερικές είναι για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για κάποια σοβαρή ασθένεια, για την φτώχεια και άλλα πολλά κοινωνικά ζητήματα, όμως υπάρχουν και αυτές που είναι ποιο χαλαρές και ευχάριστες, στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχει η Εθνική Ημέρα Γίνε Εκατομμυριούχος!

 

Όταν σκέφτεστε να είστε εκατομμυριούχος, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό σας; Θα μπορούσε να είναι η δυνατότητα να αγοράσετε ό, τι θέλετε, να ταξιδέψετε στον κόσμο, ή να έχετε ένα θησαυροφυλάκιο όπως του Σκρουτζ μακ Ντακ και να κολυμπάτε στο χρήμα!

 

Δεν υπάρχει ακριβείς λόγος ποιος και πότε ξεκίνησε η ημέρα αυτή, επίσης δεν υπάρχει για το αν έχει γίνει κάποια εκδήλωση για την ημέρα αυτή.

 

Όμως κάποιος μπορεί να δει την λίστα του περιοδικού Forbes με τους 10 ποιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου! H λίστα θεωρείται ο πιο δημοφιλής και έγκυρος κατάλογος με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, με βάση την τεκμηριωμένη καθαρή περιουσιακή αξία.

 

Η λίστα με τους 10 ποιο πλούσιος ανθρώπους του κόσμου του Forbes για το 2023:

Μπερνάρ Αρνό και οικογένεια

Ίλον Μασκ

Τζεφ Μπέζος

Λάρι Έλισον

Γουόρεν Μπάφετ

Μπιλ Γκέιτς

Μάικλ Μπλούμπεργκ

Κάρολος Σλιμ και οικογένεια

Μούκες Αμπάνι

Στιβ Μπάλμερ