Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: Η Βίκυ Καγιά άφησε το στίγμα της, ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου

17862
ηλιάνα παπαγεωργίου

«Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω», επισήμανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star στο Star και θα διαδεχθεί την Βίκυ Καγιά. Σήμερα πραγματοποίησε το πρώτο της γύρισμα και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes.

 

Τι απάντησε για την Βίκυ Καγιά αλλά και για την κενή θέση που άφησε η ίδια στο My Style Rocks;

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που δείχνουν το στυλ τους», ανέφερε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγη ώρα πριν το πρώτο της γύρισμα.

 

«Σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα», τονίζει η παρουσιάστρια του reality μόδας.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδέχεται ότι δεν έχει μιλήσει με τη Βίκυ Καγιά, ώστε να της δώσει συμβουλές για το νέο της αυτό ξεκίνημα. «Θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω», επισημαίνει το γνωστό μοντέλο.

Πώς σχολιάζει το κενό που αφήνει στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks μετά την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ; Ζήτησε τη γνώμη των συνεργατών της για το καινούργιο βήμα στο Star;

«Δεν γνωρίζω εάν έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης μου, είναι όμως κι αυτό ένα αγαπημένο πρόγραμμα. Τον ΣΚΑΪ και τους συνεργάτες μου εκεί τους αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πράγματα, γιατί δεν θέλω να νομίζω μετά ότι επηρεάστηκα στην απόφασή μου από τρίτους», απαντά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.