Τέμπη: Fake news ότι πέθανε ο Γεράσιμος – Η ανάρτηση της θείας του

1115

Ο μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, ο 20χρονος Γεράσιμος συνεχίζει να δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε η «είδηση» πως ο 20χρονος Γεράσιμος έφυγε από τη ζωή και προκλήθηκε αναστάτωση στους οικείους του.

Η θεία του 20χρονου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθάρισε: «Η δημοσίευση που κυκλοφορεί στα social για τον Γεράσιμο δεν ισχύει. Σας παρακαλώ να κατέβει. Αντιθέτως και δόξα το Θεό, μετά από πολύ καιρό… σήμερα είναι απύρετος».

Σημειώνεται πως ο 20χρονος φοιτητής από τον Βόλο, μοναδικός επιζώντας του πρώτου βαγονιού, βρισκόταν στο Ανόβερο της Γερμανίας για αποθεραπεία, μετά από 100 και πλέον μέρες στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Εκεί ωστόσο μολύνθηκε από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και οι γιατροί έκριναν ότι, πρέπει να επιστρέψει στη ΜΕΘ του αρχικού νοσοκομείου, προτού συνεχίσει την αποθεραπεία του στη Γερμανία. Έτσι, ο Γεράσιμος επέστρεψε στη ΜΕΘ της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος, για να καταπολεμήσει το μύκητα που του «επιτέθηκε» και να επιστρέψει στο Ανόβερο, για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.