Ιωάννα Παλιοσπύρου: Μπήκε στο νοσοκομείο – «Στο ίδιο κρεβάτι όπως 3,5 χρόνια πριν»

4162

Για ακόμα μια φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η γυναίκα που τον Μάιο του 2020 δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω των σοβαρών τραυμάτων που της προκάλεσε η επίθεση και συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.

«Στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι… όπως 3,5 χρόνια πριν» γράφει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην ανάρτησή της στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες της ίδιας στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είναι εμφανή τα τραύματα που της προκάλεσε η επίθεση με το βιτριόλι.

 

«Οι αναμνήσεις με μουδιάζουν ακόμα το ίδιο. Ευτυχώς τα δεδομένα πλέον είναι διαχειρίσιμα και προγραμματισμένα. Οι νοσηλείες είναι κάποιων ωρών και όχι μηνών. Πλέον όλα έχουν ως σκοπό τη βελτίωση και όχι να μου σώσουν τη ζωή» αναφέρει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η επίθεση σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, έγινε τον Μάιο του 2020 ενώ η κοπέλα πήγαινε στη δουλειά της, στην Καλλιθέα. Μία μαυροφορεμένη γυναίκα την πλησίασε και της έριξε βιτριόλι, μόλις η Ιωάννα έφτασε στην είσοδο του κτιρίου.

Από τότε μέχρι σήμερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει κάνει πολλές επεμβάσεις, με το βιτριόλι να έχει επηρεάσει κομμάτι του προσώπου της ενώ και στο σώμα, έχει εμφανή σημάδια…