Ηράκλειο: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν επειδή έκρυβαν ναρκωτικά στη ρίζα μιας ελιάς

400
Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία έγιναν έρευνες στις οικίες των δύο ατόμων αλλά και σε υπαίθριο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 547 γραμμάρια κάνναβης.
  • Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Στη σύλληψη δύο ανδρών ηλικίας 67 και 39 ετών σε περιοχή του Δήμου Φαιστού για ναρκωτικά προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς.

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία έγιναν έρευνες στις οικίες των δύο ατόμων αλλά και σε υπαίθριο χώρο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 547 γραμμάρια κάνναβης, το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων εφτακοσίων τριάντα (10.730) ευρώ, τρείς ζυγαριές ακριβείας, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, ανιχνευτής μετάλλων, εννέα κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, σήμερα (15.03.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίηση στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των ημεδαπών, σε υπαίθριο χώρο και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

-547 γραμμάρια κάνναβης,
-το χρηματικό ποσό των δέκα χιλιάδων εφτακοσίων τριάντα (10.730) ευρώ,
-τρείς (3) ζυγαριές ακριβείας,
-κυνηγετικό όπλο,
-φυσίγγια,
-ανιχνευτής μετάλλων,
-εννέα (9) κινητά τηλέφωνα,
-τέσσερα (4) μαχαίρια,
-Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.

Πηγή: Gazzetta.gr