Καβάλα: Ο 56χρονος ήταν κακότροπος και έβριζε μονίμως

219

Νέες λεπτομέρειες για την ζωή που έκανε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Καβάλα, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (30/09) σκότωσε το 11 μηνών παιδί του και στη συνέχεια την 31χρονη με την οποία το είχε αποκτήσει, έδωσε ο δικηγόρος της άτυχης Άννας.

Όπως είπε στο MEGA ο δικηγόρος Μάρκος Αποστολίδης η 31χρονη «του έδινε κάποια χρήματα όχι υπό τυπον βοήθειας αλλά συμμετείχε στη ζωή. Είχε αρκετά χρέη ο δράστης. Στην αρχή του είχε δώσει 5.000 ευρώ και μετά άλλα 2.000 ευρώ από την επιδότηση που είχε λάβει λόγω του κορωνοϊού».

Σύμφωνα με τον ίδιο η 31χρονη «έφτασε στο σημείο να μην πληρώνει τον δικό της ασφαλιστικό φορέα για να του δίνει λεφτά». «Ήταν μια φθίνουσα σχέση γιατί ήταν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Τα προβλήματα προέκυψαν από όταν γεννήθηκε το μωρό που ζούσε σε ένα πολύ άσχημο περιβάλλον, απαράδεκτο» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο 56χρονος ήταν «βίαιος μόνο λεκτικά. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ (σ.σ. η 31χρονη) θέμα σωματικής βίας απλώς ήταν εξαιρετικά κακότροπος και το υβρεολόγιο ήταν μια μόνιμη συνθήκη ζωής».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η 31χρονη γυναίκα επρόκειτο να πάρει χρήματα από μια κληρονομιά που της άφησαν ο παππούς και η γιαγιά της στη Γερμανία, «ένα ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ και ο 56χρονος προσπαθούσε να την πείσει να του τα δώσει για να αγοράσει κατσίκια».