Μαδούρο: Διάλυμα θυμαριού η θεραπεία για τον κορωνοϊό

755

Τι δήλωσε στο BBC ένας εκπρόσωπος του Facebook.

 

Το Facebook «πάγωσε» τη σελίδα του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αφότου ισχυρίστηκε χωρίς αποδείξεις ότι ένα φυτικό φάρμακο θα μπορούσε να θεραπεύσει τον κορωνοϊό!

Ισχυρίστηκε τον Ιανουάριο ότι ένα διάλυμα… θυμαριού θα μπορούσε να θεραπεύσει την ασθένεια. Το Facebooκ ανακοίνωσε ότι ο Βενεζουελανός ηγέτης δεν θα μπορεί να δημοσιεύσει αναρτήσεις στο προφίλ του για 30 ημέρες, διευκρινίζοντας ότι έχει επανειλημμένα παραβιάσει τις πολιτικές της σχετικά με την παραπληροφόρηση για τον κορωνοϊό.

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο BBC: «Διαγράψαμε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Προέδρου Νικολάς Μαδούρο για παραβίαση των πολιτικών μας κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με τον Covid-19 που είναι πιθανό προκαλέσει βλάβη σε ανθρώπους. Ακολουθούμε την καθοδήγηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που λέει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει φάρμακο για τη θεραπεία του ιού. Λόγω επανειλημμένων παραβιάσεων των κανόνων μας, παγώνουμε επίσης τη σελίδα για 30 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα επιτρέπεται μόνο η ανάγνωση».