Μάριος Παπαγεωργίου: “Περιμένω 10 χρόνια να βρω κάτι για το παιδί μου” λέει η μητέρα του

222

Με μεγάλη αγωνία περιμένει η οικογένεια του Μάριου Παπαγεωργίου τα αποτελέσματα της εξέτασης, που θα δείξουν αν τελικά τα οστά που βρέθηκαν στα Δερβενοχώρια ανήκουν στον 26χρονο άντρα που εξαφανίστηκε 10 χρόνια πριν.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος, μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο»
«Είναι μία υπόθεση που έχει κρατήσει πάρα πολλά χρόνια. Τα οστά βρέθηκαν στην περιοχή των Δερβενοχωρίων που κινήθηκαν οι ήδη καταδικασθέντες και δολοφόνοι του άτυχου Μάριου. Προκύπτει από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες ότι κινήθηκαν στην περιοχή, όποτε περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα», είπε αρχικά.

Για την αντίδραση της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κ. Ρουσόπουλος επεσήμανε πως, «είναι τεράστια η αγωνία της, είναι μεγάλο το άγχος της. Περιμένει 10 χρόνια να βρει κάτι από τον Μάριο. Έχουμε καταδικασθέντες με 18 χρόνια ο «εγκέφαλος», σε πολυετείς καθείρξεις οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι, έχουμε νέες διώξεις σε 8 άτομα που φέρεται να είναι άμεσοι συνεργοί του «εγκεφάλου», και δυστυχώς κάνεις μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει».

Τι βρέθηκε στα Δερβενοχώρια
Σπηλαιολογική ομάδα σε εξόρμησή της, εντόπισε οστά ενώ παραδίπλα υπήρχε και μια χειροβομβίδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ο τάφος στα Δερβενοχώρια ίσως να είναι ο τάφος που οι απαγωγείς έθαψαν τον άτυχο Μάριο.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 26/10 σε ένα σπηλαιοβάραθρο στο χωριό Στεφανή Βοιωτίας και οι αρχές ερευνούν εξονυχιστικά την περιοχή, καθώς υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, ότι οι απαγωγείς σε μία προσπάθεια να «σβήσουν» τα ίχνη τους έκαψαν ή έθαψαν τη σορό του 26χρονου σε αυτό το σημείο.