Μίλτος Μακρίδης: «Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο Ελένη Μενεγάκη»

324

Ο Μίλτος Μακρίδης προχώρησε σε μία συνέντευξη, όπου μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, αλλά και τον λόγο που αρνήθηκε να συμμετέχει στην εκπομπή «Γεια» σου με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ακόμη, αναφέρθηκε και στους παρουσιαστές που του αρέσουν και τους παρακολουθεί, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελένη Μενεγάκη.

Ανάμεσα σε όσα είπε στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι», ο πρώην παρουσιαστής ανέφερε ότι μίλησε με την Μαρία Μπακοδήμου, αλλά δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Όπως είπε: «Με πήρε και μου είπε να περάσω από εκεί, αλλά δεν έγινε συζήτηση πέραν αυτής. Αυτό το είδος δεν μπορώ να το υπηρετήσω καλά γιατί δεν το πιστεύω».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει την Ελένη Μενεγάκη και πώς του φαίνεται στο κομμάτι της παρουσίασης.

«Όλες οι γυναίκες θα έπρεπε να διδάσκονται στο πανεπιστήμιο 2 χρόνια Ελένη Μενεγάκη. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την επικοινωνία στη δουλειά της είναι μοναδικός» είπε.

Στην πορεία, αναφέρθηκε σε άλλους παρουσιαστές και ειδικότερα σε εκείνους που του αρέσουν περισσότερο.

«Μ’ αρέσουν στην παρουσίαση ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Γιώργος Λιανός. Ο Λιανός έχει μία φυσική ευγένεια, έναν σεβασμό για τον τηλεθεατή, δεν είναι αντιγραφή κάποιου άλλου, έχει αποδείξει πόσο καλός είναι».

Τέλος, σε ερώτηση για το, τι θα του άρεσε να κάνει στο ενδεχόμενο της επιστροφής του στην παρουσίαση, ο ίδιος απάντησε: «Ένα τηλεπαιχνίδι» και αποκάλυψε, ότι από τα πρότζεκτ που προβάλλονται αυτή τη στιγμή, εκείνος παρακολουθεί το «Ρουκ Ζουκ».