Μητέρα 12χρονης: Σε καθεστώς προστασίας μέσα στις φυλακές

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης η οποία χθες Δευτέρα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, η μητέρα της 12χρονης μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές θα βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας όπως συμβαίνει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έρχεται σε επαφή με άλλες κρατούμενες. Προς το παρόν επειδή η μεταγωγή της στον Κορυδαλλό έγινε σήμερα, Τρίτη σημαίνει ότι δεν έχει ζητήσει κάτι για την ώρα.

Ωστόσο θα μπορεί να έχει τηλεόραση, εάν έχει την δυνατότητα να αγοράσει. Θα μπορεί να βγαίνει και να καλεί από καρτοτηλέφωνο συγκεκριμένες ώρες όπως και επισκεπτήριο καθώς δεν είναι τιμωρημένη, τις ημέρες και τις ώρες που θα της ορίσουν.

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι η μητέρα της 12χρονης να είναι σε διπλανό κελί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα δήλωσε για ακόμα μία φορά αθώα, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για “λανθασμένο” ένταλμα σύλληψης, καθώς όπως είπε δεν προκύπτουν στοιχεία που να συνδέουν τη μητέρα της 12χρονης η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με το αδίκημα της μαστροπείας.