Νίκος Γκάλης: Περήφανος πατέρας-Πανηγύρισε την διάκριση της 16χρονης κόρης του, Στέλλας

Το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα, πανηγύρισε η Εθνική Ομάδα Cheerleading. Μεταξύ των κοριτσιών που πανηγύρισαν για αυτή τη μεγάλη επιτυχία ήταν και η κόρη του Νίκου Γκάλη, Στέλλα.

Η 16χρονη Στέλλα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία «Senior Team Jazz» με 410.5 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Sportno drustvo Pike από την Σλοβενία με 410 βαθμούς.

 

Την είδηση έκανε γνωστή,  ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter συνεχάρη την εθνική ομάδα τσιρλίντινγκ και την κόρη του Νίκου Γκάλη.

 

Τα συγχαρητήρια του Δημήτρη Παπανικολάου
«Συγχαρητήρια στην εθνική ομάδα πόλο για το χάλκινο στο παγκόσμιο και προσωπικά είχα την τύχη το τελευταίο τριήμερο να δω στο πλευρό του Νικ όπου αγωνιζόταν και η κόρη του 🇬🇷μια ακόμα επιτυχία με την εθνική ομάδα cheerleading να κατακτά το χρυσό 🥇στο γήπεδο μάλιστα όπου θεωρητικά (τόσα χρόνια δεν υπάρχει ούτε μια ταμπέλα) φέρει το όνομα του.

Τα δάκρυα χαράς στα μάτια του που είδα είναι μια ακόμα δικαίωση για τον άνθρωπο που έκανε πολλούς από εμάς ανθρώπους», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Νίκος Γκάλης: Περήφανος πατέρας-Πανηγύρισε την διάκριση της 16χρονης κόρης του, Στέλλας