Πάνος Νάτσης: Με ιατρική βεβαίωση έκανε αναγνώριση σορού η σύντροφος του ηθοποιού

259

Ο 31χρονος ηθοποιός, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Στο Πρωινό την Τρίτη Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως: «Οι πληροφορίες λένε πως έτρεχε πολύ και δε φορούσε και το κράνος του. Το είχε στο χέρι…».

Στη συνέχεια ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, κλήθηκε για την αναγνώριση της σορού. Ωστόσο, εξ αρχής δε μπορούσε να αποδείξει ότι έχουν σχέση, καθώς δεν είναι παντρεμένοι. Έτσι επέστρεψε στο σπίτι και πήρε ένα ιατρικό έγγραφο που αποδείκνυε τον δεσμό τους.

«Προσπάθησαν να βρουν τους συγγενείς οι Αξιωματικοί της τροχαίας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Μάλιστα η μία αδερφή του αδικοχαμένου δεν μπορούσε να πάει γρήγορα. Έτσι κλήθηκε η σύντροφός του για την αναγνώριση. Δε μπορούσε να πιστοποιήσει τη σχέση που έχει με τον Πάνο Νάτση. Έτσι έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι και να βρει ένα ιατρικό έγγραφο που είχε τις υπογραφές και τα ονόματά τους και με αυτό το χαρτί της επέτρεψαν να δει και να αναγνωρίσει τη σορό» είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας συμπλήρωσε: «Δεν επιτρέπεται αν δεν είσαι συγγενείς να πας και να αναγνωρίσεις τον νεκρό. Οι δύο άνθρωποι αυτοί – δε μπορώ να το πω κιόλας – επειδή είχαν αποφασίσει να ζήσουν μία κοινή ζωή, έκαναν όνειρα για οικογένεια. Και έκαναν όνειρα για να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Είχαν ξεκινήσει μία διαδικασία που πιστοποιούσε ότι οι δύο άνθρωποι ξεκινούσαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους. Δε μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Με αυτό το χαρτί πήγε η Διονυσία στο νεκροτομείο».