Σκιάθος: Νοίκιασε το σπίτι σε Ιταλούς και βρήκε το χρηματοκιβώτιo άδειο

330

Ιταλοί τουρίστες που έκαναν διακοπές στη Σκιάθο άρπαξαν τα χρήματα της ιδιοκτήτριας που τους νοίκιαζε το σπίτι και έγιναν καπνός.

Η κλοπή των χρημάτων σύμφωνα με το taxydromos.gr, έγινε αντιληπτή την περασμένη Τετάρτη, όταν η ιδιοκτήτρια επισκέφτηκε τον ξενώνα και κατευθύνθηκε σε δωμάτιο το οποίο δεν παραχωρούσε προς ενοικίαση.

Η 36χρονη διαπίστωσε έντρομη πως οικονομίες ύψους 10.000 ευρώ είχαν κάνει “φτερά” από το χρηματοκιβώτιό της. Απευθύνθηκε στις Αρχές και κατήγγειλε ζευγάρι Ιταλών ηλικίας 35 και 34 ετών στο οποίο νοίκιαζε το σπίτι.

Η ιδιοκτήτρια εμφανίστηκε στην Αστυνομία σίγουρη πως οι δράστες είναι το εν λόγω ζευγάρι ωστόσο δεν μπορούσε να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό της. Είχε να επισκεφτεί τον ξενώνα 15 μέρες και το προηγούμενο διάστημα φιλοξενούσε άλλους τουρίστες επίσης από Ιταλία, που όμως έχουν ήδη φύγει από το νησί…

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού που κατέδειξε η 36χρονη, το οποίο όμως στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο προκειμένου να ολοκληρωθεί η αστυνομική προανάκριση.

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκαν την κλοπή. Καλά πληροφορημένες πηγές σημειώνουν πως στις έρευνες των αστυνομικών δεν βρέθηκαν επάνω τους χρήματα και γι’ αυτό δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο πως κρύβονται πίσω από την υπόθεση.

Επισημαίνεται, πως το επίμαχο δωμάτιο όπου φυλασσόταν το χρηματοκιβώτιο έχει απαγορευμένη είσοδο. Εντούτοις, το κλειδί της τουαλέτας ταίριαζε με την πόρτα του, ενώ η 36χρονη δεν είχε ασφαλίσει το χρηματοκιβώτιο που φύλασσε στον χώρο με τα χρήματα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Στο πλαίσιο αυτό συλλέγει δαχτυλικά αποτυπώματα και κάθε χρήσιμο στοιχείο για τη διαλεύκανση της καταγγελλόμενης κλοπής