Στάθης Παναγούλης για Νέα Σμύρνη: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε πολίτες από όλη την Αθήνα

1083

Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας, αίσχος και ντροπή.

 

Ο Στάθης Παναγούλης με ανάρτησή του κάνει λόγο για αίσχος και ντροπή του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη, ενώ επιτίθεται προσωπικά και στον Αλέξη Τσίπρα που απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής του κόσμου εν μέσω έξαρσης της πανδημίας.

Σχολιάζοντας τον απίστευτο συνωστισμό που προηγήθηκε των άγριων επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη, ο Στάθης Παναγούλης καυτηριάζει την επιλογή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Ετσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή, Πήρε το ρίσκο ο Τσίπρας για τη μεταδοτικότητα του covid-19. Αίσχος και ντροπή!» αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Στάθη Παναγούλη

Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους δήμους της Αττικής, ήταν η σημερινή συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη. Πιο συγκεκριμένα κλήθηκαν μέλη από τη Γλυφάδα, ΄Άλιμο, Ελληνικό, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Μοσχάτο και από δήμους του Πειραιά.. ΄Έτσι ξέρει ο Τσίπρας να κάνει αντιπολίτευση, με συγκεντρώσεις για τον Κουφοντίνα και σαν την σημερινή…. Γι΄αυτό φτάσαμε στην Αττική να έχουμε 1.500 κρούσματα όπως σήμερα. ΠΗΡΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓIA TH METAΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΟΓΩ COVID 19 ( όπως εξάλλου δήλωσε πρόσφατα ) …. ΑΙΣΧΟΣ… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ….