Συγγενής του ασθενούς που επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια: Δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

«Ο πόνος είναι αβάσταχτος. Έχουμε πολλά αναπάντητα ερωτήματα γι αυτό που έγινε», λέει στο protothema.gr συγγενής του ασθενούς που επιτέθηκε με μαχαίρι σε νοσηλεύτρια στο «Αττικόν» και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο ίδιο περιγράφει τις δραματικές στιγμές που βιώνει η οικογένεια του δράστη και λέει: «Θεωρούμε ότι του έγινε άδικα το χειρουργείο. Αυτός ήταν και ο λόγος που έκανε την επίθεση από όσο έχουμε καταλάβει. Το ίδιο πίστευε και αυτός. Δεν είχε ιστορικό με ψυχολογικά προβλήματα. Είμαστε όλοι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε».

Ο δράστης και αυτόχειρας είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση καρκινικού όγκου. Ανάρρωνε σε θάλαμο του Αττικού Νοσοκομείου με τους γιατρούς να μην έχουν καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Μάλιστα επρόκειτο να του δώσουν και εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη νοσηλεύτρια μπήκε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο άνδρας αλβανικής καταγωγής και εκείνος της επιτέθηκε με μαχαίρι. Στη συνέχεια ανέβηκε στον πέμπτο όροφο του νοσοκομείου και αποφάσισε να πέσει στο κενό. Η 32χρονη νοσηλεύτρια και μητέρα 2 παιδιών, μετά την επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε άμεσα ιατρική βοήθεια για την συρραφή των θλαστικών τραυμάτων της και υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Πλέον αυτό που όλοι αναμένουν είναι να αναρρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα η άτυχη γυναίκα.