Σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή όπλων σε Άγιο Παντελεήμονα, Αχαρνές και Καμίνια

161

Στη σύλληψη τριών ατόμων για κατοχή όπλων προχώρησαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σε Άγιο Παντελεήμονα, Αχαρναί και Καμίνια.

Ειδικότερα, μία εκ των συλλήψεων έγινε το πρωί της Τρίτης (16/4) στην περιοχή του Άγιου Παντελεήμονα, όταν αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 27χρονο. Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 27χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι και γεμιστήρας με πέντε φυσίγγια.

Επιπλέον, πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (15/4) στην περιοχή των Αχαρνών, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 37χρονος αλλοδαπός. Ο κατηγορούμενος στη θέα τον αστυνομικών που τον κάλεσαν σε έλεγχο απέρριψε πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε τρία φυσίγγια.

Τέλος, μεσημβρινές ώρες της ίδιας μέρας στην περιοχή των Καμινίων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 53χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο της περιπολίας τους έκριναν ύποπτο τον 53χρονο και τον κάλεσαν σε έλεγχο. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι, γεμιστήρας, μαχαίρι, κατσαβίδι και κουκούλα τύπου full face. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: Law & Order