Θεσσαλονίκη: Ρητορική μίσους σε φεστιβάλ ντοκιμαντέρ από άντρες που ντύνονται με γυναικεία ρούχα – Χρηματοδοτείται από το κράτος

1310

Σε μία άνευ προηγουμένου παρέμβαση προχώρησαν, πριν από λίγες ημέρες, άντρες που ντύνονται σαν γυναίκες, συντελεστές ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο «Avant Drag», στα πλαίσια του woke Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ σήκωσαν πλακάτ με σύνθημα «DESTROY GREECE», επιβεβαιώνοντας το βαθύ μίσος που τρέφουν τα άτομα της συγκεκριμένης περιθωριακής μειονότητας για τη χώρα που ζουν και τη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

Φυσικά, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός για την εξόφθαλμη ρητορική μίσους. Σε αντίθετη περίπτωση, σε περίπτωση δηλαδή που κάποιοι σήκωναν πλακάτ με σύνθημα «DESTROY LGBT», θεωρείται βέβαιο ότι θα είχε παρέμβει εισαγγελέας και θα είχαν κινηθεί νομικές διαδικασίες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την έναρξη του φετινού Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ κήρυξε -ποια άλλη;- η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έχει αναδειχθεί σε προστάτιδα της woke κουλτούρας.

Στην έναρξη του Φεστιβάλ παρευρέθηκε και ο υφυπουργός Σύγχρονου Πολιτισμού -ναι, έχουμε και τέτοιον- ο οποίος αναφέρθηκε στη χρηματοδότηση από το κράτος, δηλαδή τους πολίτες.

«Το Υπουργείο Πολιτισμού στηρίζει έμπρακτα το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και θα συνεχίζει να το στηρίζει. Υπάρχουν σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία που προσφέρει η ελληνική Πολιτεία όχι μόνο στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, αλλά και σε όλους όσοι ασχολούνται με τις οπτικοακουστικές παραγωγές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με λίγα λόγια, αυτοί που «τα παίρνουν» από το κράτος, θέλουν να το καταστρέψουν. Άβυσσος η ψυχή τους…