Τραγωδία στη Σκιάθο: Ηλικιωμένος με άνοια «πάτησε» με το αυτοκίνητο τη γυναίκα του

Τραγωδία στη Σκιάθο, καθώς ένας ηλικιωμένος με άνοια παρέσυρε και σκότωσε την σύζυγο του με το αυτοκίνητο, χθες την Πέμπτη το πρωί.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας taxydromos.gr, ένας 83χρονος άνδρας που έπασχε από άνοια, παρέσυρε και σκότωσε την 80χρονη σύζυγο του με το αυτοκίνητο του στη Σκιάθο, το πρωί της Πέμπτης στις 10:00, κατά την διάρκεια των διακοπών τους.

Ο ηλικιωμένος, πέρασε από πάνω της με το αυτοκίνητο χωρίς να αντιληφθεί ότι βρισκόταν μπροστά του. Όταν ο 83χρονος συνειδητοποίησε το θάνατο της συζύγου του, υπέστη σοκ.

Προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να πάρει το όχημα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γαμπρός και η σύζυγος του 83χρονου προσπάθησαν να τον αποτρέψουν από το να πάρει το αυτοκίνητο, καθώς έπασχε από άνοια και ήταν επικίνδυνο, ωστόσο ο ηλικιωμένος φάνηκε αμετάπειστος.

Ο ηλικιωμένος χωρίς να έχει δει την άτυχη γυναίκα και ενώ είχε έντονη λογομαχία με το γαμπρό του, ξεκίνησε το όχημα. Η 80χρονη, έκανε βήματα πίσω και σκόνταψε, με αποτέλεσμα ο 83χρονος να μην την αντιληφθεί και να περάσει από πάνω της.

Διασώστες του Κέντρο Υγείας Σκιάθου έφτασαν άμεσα στο σημείο και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν ήδη νεκρή, με τραύματα σε αυχένα και κεφάλι. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της.

Σκιάθος: Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο 83χρονος με άνοια

Αστυνομικοί του Τμήματος Σκιάθου έφτασαν στο σημείο και αντίκρισαν τον ηλικιωμένο σε κατάσταση σοκ, ενώ δεν ήταν σε θέση να δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα. Οι Αρχές σχημάτισαν δικογραφία κατά του 83χρονου για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Ο ηλικιωμένος κρατείται και θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελία Βόλου για κατάθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 80χρονη ήταν κάτοικος Μεγάλης Βρετανίας. Ωστόσο, επισκεπτόταν συχνά στη Σκιάθο και διέμενε σε εξοχική κατοικία που είχε αγοράσει με τον σύζυγό της πριν από χρόνια. Είχε πάντοτε μία πολύ καλή σχέση με τον 83χρονο, όπως ανέφεραν οικείοι τους, χωρίς εντάσεις.