Τζίμα: Μιλά για τις απώλειες που τη σημάδεψαν

386

«Δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος με πήγε τότε στο σπίτι».

 

Η Ράνια Τζίμα και ο Κώστας Τσουρός έκαναν μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται», το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πολλές από τις εξομολογήσεις που έκανε η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του MEGA, κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση.

«Βρεθήκαμε κάποια στιγμή στο κενό. Χωρίς κανέναν μισθό στο σπίτι, φυσικά βρεθήκαμε στο κενό. Ο ερχομός του παιδιού μας τότε μάς έδωσε πολύ μεγάλη δύναμη» είπε και εξήγησε.

«Όταν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος ήμασταν μαζί. Δεν ήταν ωραία. Μπορεί να υπήρχαν 2 και 3 εικοσιτετράωρα που να μην είχα καμία επικοινωνία μαζί του. Θυμάμαι το πρώτο καλοκαίρι που περίμενα να πάμε μερικές μέρες διακοπές μαζί, μου λέει ‘θα πάω με τους φίλους μου’. Είπα εντάξει, είναι εντελώς φεύγα. Αλλά εγώ μόνο με έναν τέτοιο τύπο θα κατέληγα. Το βράδυ που μου είπε να είσαι ψύχραιμη γιατί αύριο θα με ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο του είπα ‘γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία’. Του είπα τότε να χωρίσουμε. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος πολιτικός συντάκτης, ήταν κάπως όλο αυτό» εξομολογήθηκε η Ράνια Τζίμα.

Οι αιφνίδιες απώλειες που τη σημάδεψαν
«Πέθανε η μητέρα μου, σκοτώθηκε μία από τις καλύτερές μου φίλες σε ένα φρικτό τροχαίο και χώρισα και από μία μεγάλη σχέση. Είχε μαζευτεί πολύ απώλεια και έτσι είπα να φύγω από τη Θεσσαλονίκη και να έρθω στην Αθήνα για να αλλάξει όλο αυτό» είπε η Ράνια Τζίμα και στη συνέχεια ανέφερε τα εξής.

«Η μητέρα μου έφυγε αιφνίδια από πνευμονική εμβολή. Έγραφα το ζωντανό μου για το μεσημεριανό δελτίο και με έπαιρνε ο πατέρας μου ακατάπαυστα και δεν το σήκωνα. Το σήκωσα το δέκατη φορά και του λέω ‘αμάν τι θέλεις επιτέλους, δουλεύω δεν το καταλαβαίνεις;’ Και μου λέει ‘Πέθανε η μητέρα σου’. Έχω προσπαθήσει εκατομμύρια φορές να θυμηθώ ποιος με πήγε στο σπίτι, δεν το θυμάμαι. Η επόμενη σκηνή που θυμάμαι είναι η πλάτη του γιατρού ιδρωμένη, ο οποίος προσπαθούσε πολύ ώρα να την επαναφέρει. Ήταν πολύ νέα γυναίκα, ήταν 52 ετών».