Βασίλης Καρράς: Πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο – Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

329

Εξιτήριο πήρε από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο Βασίλης Καρράς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά την διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ενώ εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή, κατά την διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Αφού υποβλήθηκε σε εξονυχιστικό έλεγχο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα», η κατάσταση της υγείας του γνωστού λαϊκού τραγουδιστή λέγεται πως είναι καλή.

Ήδη ο Βασίλης Καρράς βρίσκεται καθ’ οδόν προς Θεσσαλονίκη, όπου θα τον εξετάσει και ο δικός του γιατρός.

«Χθες είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Νοσηλεύεται, μετά από ένα περιστατικό. Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά και το ρεπορτάζ είναι καθησυχαστικό», δήλωσε αρχικά ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Πράγματι ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή του και πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τον κράτησαν κι έγινε εξονυχιστικός έλεγχος, έμεινε για αρκετή ώρα. Τα καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράπων γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα καλά».