Κορωνοϊός – Γιώργος Τράγκας: Ανάρτηση από τον εκπρόσωπό του με τα νεότερα για την υγεία του

556

Με υποστήριξη οξυγόνου νοσηλεύεται τελικά στο νοσοκομείο Σωτηρία ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας που εισήχθη με κορωνοϊό το βράδυ του Σαββάτου, και δεν είναι διασωληνωμένος, όπως αρχικά είχε γνωστοποιηθεί.

Αρχικά ο εκπρόσωπος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουτρζίδης, γνωστοποίησε τα ξημερώματα της Κυριακής πως ο δημοσιογράφος και πρόεδρος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα όμως, ο κ. Κουρτζίδης επανήλθε με νέα ανάρτηση λέγοντας πως ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι διασωληνωμένος και ότι υποστηρίζεται με οξυγόνο.

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Σωτηρία” και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική. #Ελευθεροι_Ανθρωποι», έγραψε στο Twitter.