M4 MacBook Air: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

345

Μερικές φήμες σχετικά με το M4 MacBook Air που εχουν κυκλοφορησει μέχρι τώρα. Ο Mark Gurman του Bloomberg είπε ότι η έκδοση Mac του τσιπ M4 θα παρουσιαστεί στα MacBook Pro και iMacs αργότερα αυτό το έτος, με μια κυκλοφορία M4 MacBook Air πιθανότατα την άνοιξη του 2025, περίπου ένα χρόνο μετά. κυκλοφόρησε το M3 MacBook Air. Ο Gurman δηλώνει ότι «τα σχέδια της εταιρείας θα μπορούσαν να αλλάξουν», αφήνοντας λίγο περιθώριο για την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ο Gurman δεν διευκρινίζει εάν μια αλλαγή στα σχέδια θα σήμαινε νωρίτερη ή μεταγενέστερη κυκλοφορία.

 

Η αναβάθμιση M4 θα ήταν η τέταρτη γενιά του τσιπ της σειράς M στο MacBook Air, αλλά δεν είναι η τέταρτη φορά για τον τρέχοντα σχεδιασμό Air. Η Apple έστειλε το M1 MacBook Air το 2020 με παλαιότερο σχεδιασμό που χρησιμοποιήθηκε με τσιπ Intel και η τρέχουσα σχεδίαση παρουσιάστηκε μόλις την αναβάθμιση του chip M2 τον Ιούλιο του 2022. Η Apple δεν αναμένεται να το αλλάξει καθόλου για το M4.

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να λάβει αναβάθμιση είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Εάν το MacBook M4 ακολουθεί τη σχεδίαση τσιπ του iPad Pro, θα μπορούσε να είναι πιο φιλικό προς την ενέργεια με δύο επιπλέον πυρήνες αποδοτικότητας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όλα τα άλλα σχετικά με το MacBook Air πιθανότατα θα παραμείνουν ίδια με μια αναβάθμιση M4. Η οθόνη, το μέγεθος, το βάρος, η κάμερα, τα μικρόφωνα, τα ηχεία, οι θύρες, το Wi-Fi και το Bluetooth αναμένεται να παραμείνουν αμετάβλητα.

 

Αναφορές για τις τιμές του M4 MacBook Air δεν έχουν γίνει ακόμη. Η Apple πιθανότατα θα προσφέρει παρόμοιες διαμορφώσεις και δεν περιμένουμε να αλλάξουν πολύ οι τιμές.