Απίστευτο! Η εγκληματικότητα καλπάζει αλλά η ΕΛ.ΑΣ. φυλάει το πανώ του Europride (εικόνα)

203

Σε… μόνιμη σκοπιά έχουνε μετατρέψει το παγκάκι κάτω από το πανώ του Europride οι έρμοι αστυνομικοί, αφού εδώ και παραπάνω από μια εβδομάδα το φυλούν … μην πάθει τίποτε.

Είναι προφανές ότι το σύστημα γνωρίζει πόσο αντι-δημοφιλείς είναι αυτού του είδους οι woke πρωτοβουλίες και προσπαθεί να τις προστατεύσει κινητοποιώντας την ΕΛΑΣ, η οποία πληρώνεται από τους φόρους μας για να μας προστατεύει.

Προτεραιότητα όμως για αυτούς που δίνουν τις διαταγές είναι από ό,τι φαίνεται τα… pride και όχι οι απλοί πολίτες.

Όπως αποκαλύπτει το ιστολόγιο «Ο Παιδαγωγός» μία βδομάδα τώρα (από Τρίτη 11/6/2024 που τοποθετήθηκε), επί 24ώρου βάσεως, αστυνομικοί, περιπολικά ή συμβατικά οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., φυλάνε το πανό που τοποθετήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης για το EuroPride.

Το οποίο ΔΕΝ ξεκίνησε ακόμη, και αφού ξεκινήσει θα διαρκέσει άλλες 9 μέρες! Οπότε για σχεδόν ένα μήνα … φύλαξη ενός πανό! Υπολογίστε πόσες βάρδιες και πόσοι αστυνομικοί και οχήματα της ΕΛ.ΑΣ. δεσμεύονται! Σας φαίνεται λογικό;

Peripoliko 17 6 24 1 sm

Φαίνεται τους περισσεύουν πολλοί αστυνομικοί, δεν έχουν τι να τους κάνουν …
και τους βάζουν «τιμωρία» να βγάζουν όλη τη βάρδιά τους είτε μέσα στο περιπολικό με ανοιχτές τις πόρτες (λόγω καύσωνα), είτε στο παγκάκι! Peripoliko 17 6 24 3 sm

Πηγή: NewsFire.GR