Τρολάρισμα Στίγκα: «Ο/η – δεν ξέρω – Πατέλης έχει ύφος Λουδοβίκου…» – Με στίχους του Αγγελάκα απαντά ο… «αντιεξουσιαστής» Πατέλης

207

Μιλώντας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για την ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, αναφέρθηκε στον κ. Πατέλη κάνοντας «λάθος» το άρθρο στην προσφώνηση του ονόματος του. «Βγήκε- ο/η, δεν ξέρω- Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει το επίδομα ανεργίας του σερβιτόρου και της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα», είπε χαρακτηριστικά.

Η επίμαχη αναφορά δεν πέρασε απαρατήρητη από την προεδρεύουσα, Όλγα Γεροβασίλη η οποία παρενέβη και του ζήτησε να ανακαλέσει. «Χρησιμοποιήσατε άρθρα, θα ήθελα να ανακαλέσετε, αλλιώς θα σβηστεί από τα πρακτικά», είπε. Απαντώντας ο κ. Στίγκας, εμφανίστηκε…μπερδεμένος, λέγοντας πως «έχω μπερδευτεί κυρία Πρόεδρε, δεν έχω πρόβλημα όπως θέλετε γράψτε το».

Η απάντηση του… «αντιεξουσιαστή» Πατέλη

Χωρίς σχόλια, ο κ. Πατέλης δημοσίευσε μια φωτογραφία με το «αντιναζιστικό» αυτοκόλλητο και τον στίχο «σιγά μην φοβηθώ» του Γιάννη Αγγελάκα.