Στην Κρήτη με τον Τσίπρα και ο κολλητός Πολάκη, τριπλοθεσίτης διοικητής νοσοκομείου (ΦΩΤΟ)

278

 Ενώ, ήδη, είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και ο θάνατος της γυναίκας συγκλόνισε την κοινή γνώμη (καθώς η περιπέτεια της υγείας της κλονίστηκε μετά την καρατόμηση της με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ μέχρι να χάσει τη μάχη για τη ζωή) ο κος Γεωργόπουλος απτόητος – τη στιγμή που όλοι αναμέναμε μια ανακοίνωσή του- έκανε τις διακοπές του. Απολαμβάνοντας, μάλιστα, τη συντροφιά του "αψύ Σφακιανού" και επιστήθιου φίλου του Π. Πολάκη, αλλά και τη συντροφιά του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Πολλοί, βλέποντας τη φωτογραφία, νόμιζαν πως ο μαυροφορεμένος άνδρας, ο οποίος κινείται προς το μέρος του πρωθυπουργού… είναι κάποιος σερβιτόρος. Όμως, παρατηρώντας καλύτερα, διαπιστώνεται πως ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζει και κάνει νόημα προς άλλο σημείο και όχι προς τον άνδρα που τον πλησιάζει. Ο άνθρωπος με τα μαύρα… είναι ο Θύμιος Γεωργόπουλος, ο τριπλοθεσίτης διοικητής σε ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ, Γ.Ν. Δυτικής Αττικής "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ", αλλά και στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέλαβε να διαμορφώσει κλίμα εκφοβισμού και τιμωρίας κατά εργαζόμενων που θεωρούνται «εκτός κυβερνητικής γραμμής» στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας σε μια προσπάθεια του υπουργείου Υγείας να πάρει «ρεβανς», όπως οι θιγόμενοι έχουν δηλώσει, από τις αποκαλύψεις κατά του πρώην διοικητή με τα πλαστά πτυχία κ. Μπούτου που απομακρύνθηκε.

Η αδελφική σχέση του Θύμιου Γεωργόπουλου με τον Παύλο Πολάκη δεν είναι κρυφή. Ο ίδιος ο Θ. Γεωργόπουλος καυχιέται πως μαζί "Προχωρούν" και μαζί πάνε πρώτο τραπέζι πίστα.

"mc

"mc

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στηρίζει με κάθε τρόπο τον φίλο του, γι’ αυτό και παρευρίσκεται συχνά στις εκδηλώσεις του δημοτικού συνδυασμού "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ". 

Να σημειωθεί πως η κατάχρηση εξουσίας και παράκαμψης των νόμων για την εν λόγω παρέα αποτελούν πάγια τακτική, αφού ο κος Γεωργόπουλος δεν έχει παραιτηθεί από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Αγία Βαρβάρα, όπως πρέπει, αφού είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Χαϊδάρι. 

 

 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς αναφορά στην πηγή meaculpa.gr