Γεωργιάδης: Λέγατε τον Καμμένο απλό κεντροδεξιό κι αυτός σας αποκαλεί προδότες

191

Τα πυρά του κ. Γεωργιάδη εστίασαν και στον πρώην κυβερνητικό εταίρο, τους ΑΝΕΛ και την στήριξη πως απολάμβανε από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ. "Εσείς δεν λέγατε πως ένας απλός κεντροδεξιός είναι ο κ. Καμμένος; Φάτε το προδότες τώρα για να μάθετε με ποιους συνεργάζεστε" τόνισε.

Σε ότι αφορά τους ισχυρισμούς Καμμένου περί του αν θα μπορούσε να εμποδίσει την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών ή οποία οδηγεί αύριο στην Κύρωση του Πρωτοκόλλου ένταξής πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ είπε"Το ψεύδος είναι αυταπόδεικτο (…) Είπε φοβερές ανακρίβειες ο κ. Καμμένος ότι τάχα μου δεν μπορούσε να ρίξει την κυβέρνηση το καλοκαίρι όταν υποβάλαμε την πρόταση μομφής. Όταν ο κ. Καμμένος απέσυρε την στήριξη, ο Τσίπρας αναγκάστηκε να  ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης. Τι  θα γινόταν τον Ιούνιο; Εάν έφευγε τότε, θα αναγκαζόταν να ζητήσει τότε ψήφο εμπιστοσύνης. Όμως δεν είχε προλάβει να κλείσει συμφωνία με Κουντουρά και Παπακώστα. Η Κουντουρά δύο μέρες μετά  είχε κάνει την δήλωση ότι ποτέ δεν θα ψήφιζε τις Πρέσπες και η Παπακώστα ψήφισε την πρόταση μομφής. Άρα τον Ιούνιο  2018 θα είχε πέσει και δεν θα είχε υπογραφεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση" είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο κος Γεωργιάδης θύμισε στον Πάνο Καμμένο ότι στις  11 Ιουλίου 2018 "η πρόσκληση για να μπει ως παρατηρητής η πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ έχει την υπογραφή του ως υπουργός Εθνικής Άμυνας.  Είναι δυνατόν να υπογράφει μια πρόκληση,  και αυτή να είναι προδοτική συμφωνία; Κανονικός τραγέλαφος που μόνο η Πρώτη Φορά Αριστερά θα μπορούσε να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία".