Η ΝΔ πάει τη συνέντευξη Κοτζιά στον Άρειο Πάγο

236

Μέσω του αναπληρωτή τομεάρχη Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη, η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη

Δημητρίου το βίντεο με τη συνέντευξη του τέως υπουργού Εξωτερικών, στην οποία, μεταξύ άλλων, όπως τονίζει η “γαλάζια” παράταξη, αποκαλύπτει ότι ο κ. Καμμένος κατήγγειλε χρηματισμούς υπουργών από τον Τζορτζ Σόρος.

Στην οδό Πειραιώς κάνουν λόγο για αυτονόητη κίνηση. “Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Μιχάλης Καλογήρου και ο αναπληρωτής του, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αν και ήταν παρόντες στο υπουργικό συμβούλιο στο οποίο ακούστηκαν οι καταγγελίες Καμμένου, αντί να κινήσουν τη διαδικασία διερεύνησής τους, παριστάνουν τους Ποντίους Πιλάτους μετέχοντας σε μια πρωτοφανή κυβερνητική ομερτά. Αυτονόητο είναι, τέλος, ότι και η Δικαιοσύνη οφείλει να ζητήσει να της προσκομισθεί η επιστολή Κοτζιά. Και αυτό διότι σωρεία δημοσιευμάτων αναφέρουν ότι η επιστολή αποκαλύπτει στοιχεία για σωρεία σκοτεινών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκονται υπουργοί της κυβέρνησης Τσίπρα και χρήζουν άμεσης δικαστικής διερεύνησης”, ανέφερε η Νέα Δημοκρατία, σε ανακοίνωσή της.