ΝΔ: Ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε η κ. Γεροβασίλη στον αριθμό των συμβασιούχων – 103.124 τον Μάιο του 2018

179

O τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Γεωργαντάς, κατηγορεί την Όλγα Γεροβασίλη, ότι επί υπουργίας της υπήρξε εκρηκτική αύξηση των συμβασιούχων. 

“Η απερχόμενη Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γεροβασίλη έχει πετύχει αξιοζήλευτα αποτελέσματα στο Υπουργείο της. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Την τεράστια αύξηση των δομών και των Γραμματειών; Τον απίστευτο αριθμό μετακλητών υπαλλήλων; Τις φωτογραφικές προκηρύξεις και την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των υποψηφίων Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων ή τις τροπολογίες με τις οποίες συμβάσεις ορισμένου χρόνου βαπτίζονταν σε αορίστου “κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης”; αναφέρει ο κ. Γεωργαντάς.

“Εκεί όμως που πραγματικά η απερχόμενη Υπουργός κατέγραψε ιστορικό ρεκόρ είναι ο αριθμός των συμβασιούχων, καθώς με βάση τα επίσημα στοιχεία της απογραφής που χθες δημοσιεύτηκαν ξεπεράστηκε για πρώτη φορά ο αριθμός των 100.000  τον Μάιο του 2018”, προσθέτει.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των συμβασιούχων στη Γενική Κυβέρνηση κατά το μήνα Μάιο είχε την παρακάτω πρόοδο τα χρόνια των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ:

Μάιος 2015: 80.278

Μάιος 2016: 81.650

Μάιος 2017: 89.532

Μάιος 2018: 103.124!

“Δεν χρειάζεται παρά να κοιτάξει κανείς την πορεία αύξησης του αριθμού των συμβασιούχων ανά έτος, για να διακρίνει τη συνεχή προσπάθεια κομματικοποίησης του κράτους από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ”, καταλήγει ο τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας.