Ομολόγησε ότι τον σκότωσε η σύζυγος του 38χρονου στην Κέρκυρα

57

Στην ομολογία πως σκότωσε τον άνδρα της με μαχαίρι προχώρησε η σύζυγος του 68χρονου που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κέρκυρα.

Οι λόγοι που οδήγησαν στο έγκλημα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ωστόσο το ζευγάρι είχε απασχολήσει κατά καιρούς τις Αρχές για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, κάτι που έκανε τους αστυνομικούς να θέσουν τη σύζυγο του θύματος στο επίκεντρο της έρευνας.

Άλλωστε κοντά στο σπίτι εντοπίστηκαν τόσο ρούχα της 11χρονης κόρης τους με αίμα, όσο και το όπλο του εγκλήματος, ένα μαχαίρι οικιακής χρήσης.

Ένα τραύμα και βαθύ είδε ο ιατροδικαστής

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες του protothema.gr, από την ιατροδικαστική έρευνα που έκανε στο σημείο ο ιατροδικαστής Κέρκυρας κ. Ιωάννης Αϊβατίδης, διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε ένα τραύμα από νύσσον και τέμνον όργανο το οποίο εντοπίζεται στην αριστερή υποκλείδια χώρα (κάτω από την κλείδα).

Το τραύμα μάλιστα είναι αρκετά βαθύ και φέρερται να προέρχεται από μαχαίρι οικιακής χρήσεως (ίδιο με αυτό που ανευρέθη από τους αστυνομικούς), ενώ ο θάνατο του άνδρα επήλθε, σύμφωνα με πληροφορίες, από αιμορραγία εσωτερική και εξωτερική.

Πηγή: thessnews.gr