Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για revenge porn – Ισχυρίστηκαν πως «έκαναν πλάκα»

47

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η παραβατική συμπεριφορά ανηλίκων σε βάρος συνομιλήκων τους. Κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα περιστατικά που πραγματικά σοκάρουν.

Αυτή τη φορά το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στο Μεσολόγγι όπου δύο μαθητές 14 ετών και ένας μαθητής 15 ετών συνελήφθησαν για revenge porn σε βάρος συμμαθήτριάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, τα τρία ανήλικα αγόρια είχαν πάρει μια φωτογραφία της συμμαθήτριάς τους και κάνοντας μοντάζ την εμφάνισαν γυμνή και στη συνέχεια ανήρτησαν την εν λόγω φωτογραφία στο διαδίκτυο.

Όταν το ανυποψίαστο κορίτσι αντιλήφθηκε τί είχε συμβεί ενημέρωσε τους γονείς της που με τη σειρά τους μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και προχώρησαν σε καταγγελία.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στους τρεις μαθητές για εκδικητική πορνογραφία, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Παράλληλα κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα των νεαρών συλληφθέντων.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους οι ανήλικοι ισχυρίστηκαν πως το έκαναν «για πλάκα».

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί συνεχίζουν τον έλεγχο προκειμένου να διαπιστώσουν εάν η παραποιημένη φωτογραφία της ανήλικης μαθήτριας έχει διακινηθεί και σε άλλους χώρους του διαδικτύου.