Γάλλος έφηβος πρωταθλητής πυγμαχίας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από Αλγερινό μετανάστη έξω από νυχτερινό κέντρο

66

Η Γαλλική κοινωνία θρηνεί για την απώλεια ενός νεαρού αθλητή του οποίου η πολλά υποσχόμενη καριέρα κόπηκε απότομα σε μια ξαφνική πράξη βίας.

 

Ένας Αλγερινός μετανάστης συνελήφθη στη Γαλλία ως ύποπτος ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου έναν Γάλλο έφηβο πρωταθλητή πυγμαχίας έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

 

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/9) στο Subles, κοντά στο Bayeu της Νορμανδίας στο πάρκινγκ του νυχτερινού κέντρου Octavia.

 

Ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε ως ο 24χρονος Nasser Bekaddour, αλγερινής υπηκοότητας, συνελήφθη από τους φύλακες του νυχτερινού κέντρου γύρω στις 6:40 π.μ. και κρατήθηκε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

 

Κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον 17χρονο Kylian Binard στον λαιμό και την πλάτη μετά από καυγά καθώς οι δυο τους έφευγαν από το κατάστημα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, και οι δύο άνδρες ήταν για πρώτη φορά επισκέπτες του κλαμπ και ήταν μέλη των δύο τελευταίων ομάδων που έφυγαν από το κλαμπ. Δεν υπήρξαν καβγάδες μεταξύ τον δυο ομάδων νωρίτερα τη νύχτα για να ειδοποιηθεί το προσωπικό ασφαλείας, επέμεινε.

 

Ο Kylian Binard, ένα ανερχόμενο αστέρι στον κόσμο της πυγμαχίας και πρωταθλητής της Νορμανδίας, φέρεται να απολάμβανε μια βραδινή έξοδο όταν εκτυλίχθηκε ο καυγάς. Παρά τις άμεσες προσπάθειες να σώσει τη ζωή του, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών του συντρόφου του διευθυντή νυχτερινού κέντρου, ο Binard πέθανε επί τόπου.

 

Ο εισαγγελέας της Caen Joël Garrigue επιβεβαίωσε ότι διεξάγεται έρευνα.

 

Πλάνα παρακολούθησης από το νυχτερινό κέντρο κατασχέθηκαν για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό των ακριβών συνθηκών που οδήγησαν στην επίθεση.

 

Ο Bekaddour παραμένει υπό κράτηση, καθώς οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

 

Η τοπική κοινωνία θρηνεί για την τραγική απώλεια ενός νεαρού αθλητή του οποίου η πολλά υποσχόμενη καριέρα κόπηκε απότομα σε μια ξαφνική πράξη βίας.