Τρανς άνδρας προμήθευε ανήλικα κορίτσια σε εκατομμυριούχο παιδόφιλο: Η υπόθεση που σοκάρει την Γερμανία

80

Γερμανία: Ένας τρανς άνδρας δικάζεται μαζί με έναν εκατομμυριούχο από το Μόναχο για τη φρικτή σεξουαλική κακοποίηση προεφηβικών κοριτσιών. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη τη Γερμανία λόγω της διαφθοράς και της καλά οργανωμένης φύσης των παιδοφιλικών πράξεων.

Λόγω των αυστηρών νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής στη Γερμανία, ο Τύπος έχει ανωνυμοποιήσει τις ταυτότητες και των δύο εμπλεκόμενων ανδρών, αλλά η ιστοσελίδα Reduxx απεκάλυψε αποκλειστικά ότι ο 81χρονος εκατομμυριούχος που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης είναι ο Helmut Reiner Dorsch, ο οποίος ζούσε σε μια εκτεταμένη βίλα στο Pullach του Μονάχου. Ο τρανσέξουαλ συμπατριώτης του, γνωστός μόνο ως Arbend, προμήθευε νεαρά κορίτσια για να τα κακοποιήσει ο Dorsch, παραδίδοντάς τα στη βίλα του άνδρα στο Pullach.

Ο Dorsch φέρεται να απαιτούσε κορίτσια που ήταν όσο το δυνατόν «μικρόσωμα και αδύνατα» και προτιμούσε εκείνα που ήταν κάτω των 8 ετών. Σύμφωνα με την εισαγγελία, ο Dorsch φέρεται να αναζήτησε για πρώτη φορά ευάλωτες μητέρες στο διαδίκτυο μεταξύ 2005 και 2017, προκειμένου να τις εξαναγκάσει να εκπορνευθούν και να διαθέσουν τις κόρες τους για σεξουαλική κακοποίηση με αντάλλαγμα χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με την Rheinische Post, σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις μια γυναίκα του παρέδωσε τα παιδιά της και μάλιστα ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του βιασμού. Ένα 12χρονο κορίτσι αναγκάστηκε να τον αποκαλεί «μπαμπά» ενώ εκείνος την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Μεταξύ 2021 και 2022, ο Dorsch γνώρισε τον Arbend, έναν άνδρα που αυτοπροσδιορίζεται ως «γυναίκα». Οι άνδρες είχαν σεξουαλική σχέση και ο Arbend συμφώνησε να βοηθήσει τον Dorsch να βρει παιδιά για να τα βιάσει.

Σε μια περίπτωση, ο Arbend επικοινώνησε με μια φίλη του που είχε μια 5χρονη κόρη και την προσκάλεσε στο Μόναχο για μια ημέρα σπα, προσφέροντας να αναλάβει τη φροντίδα του παιδιού της, ενώ εκείνη θα απολάμβανε κάποιες θεραπείες ευεξίας που είχε κανονίσει. Ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο σπα, ο Arbend έδωσε το κορίτσι στον Dorsch. Ο ηλικιωμένος εκατομμυριούχος βίασε το παιδί και πλήρωσε στον Arbend 1.800 ευρώ για το ρόλο του στη διευκόλυνση της κακοποίησης. Σε μια άλλη περίπτωση, ο Arbend φέρεται να κανόνισε να βιάσει ο Dorsch την 7χρονη ξαδέλφη του.

Όμως ο Arbend ζήτησε αργότερα περισσότερα χρήματα από τον Dorsch και τον βιντεοσκόπησε να κακοποιεί σεξουαλικά παιδιά με σκοπό να χρησιμοποιήσει το βίντεο ως μοχλό πίεσης σε οικονομικές διαπραγματεύσεις. Απειλώντας να δημοσιεύσει την καταγραφή, κατάφερε να εξασφαλίσει επιπλέον 200.000 ευρώ από τον Dorsch.

Σύμφωνα με την εισαγγελία του Μονάχου, ο Dorsch και ο Arbend φέρονται να έκαναν επίσης σχέδια για ένα «πρόγραμμα κακοποίησης παιδιών» χρησιμοποιώντας εκφράσεις για το πώς θα μπορούσαν να βιάσουν πολλά παιδιά ταυτόχρονα. Το σχέδιο αυτό δεν πιστεύεται ότι έχει υλοποιηθεί προς το παρόν.

Σύμφωνα με την BILD, ο Dorsch παρήγγειλε επίσης μια πόρνη στο σπίτι του μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας «mysugardaddy», στην οποία έδωσε εντολή να παριστάνει την 8χρονη κόρη του, φορώντας παιδικά ρούχα. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ρόλων, ο Dorsch της έδειχνε παιδική πορνογραφία και έπαιζε τις ηχογραφήσεις των δικών του πράξεων σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Προσπάθησε επίσης να την εξαναγκάσει σε πορνεία και της πρόσφερε χρήματα για να του προμηθεύσει παιδιά που θα μπορούσε να κακοποιήσει. Εκείνη αρνήθηκε.

Ο Arbend και ο Dorsch τέθηκαν υπό κράτηση τον Ιούνιο του 2023, αφού οι αρχές άρχισαν να ερευνούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα του Arbend. Μια έφοδος στη βίλα του Dorsch αποκάλυψε εκατοντάδες καταγραφές κακοποίησης παιδιών, συμπεριλαμβανομένων εικόνων βρεφών. Από τότε και οι δύο άνδρες βρίσκονται υπό κράτηση.

Ωστόσο, οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ντορτς κατέθεσαν αίτηση με την οποία κατηγορούν τους δικαστές που προεδρεύουν της δίκης ότι είναι προκατειλημμένοι επειδή συμβάλλουν σε ένα βιβλίο σχετικά με το σεξουαλικό ποινικό δίκαιο. Η ετυμηγορία δεν αναμένεται πριν από τον Ιανουάριο του 2025 το νωρίτερο.

Κατά τη διάρκεια πρόσφατης ακρόασης, ο Αρμπέντ δεν σχολίασε τις κατηγορίες εναντίον του και παραπονέθηκε μόνο ότι θα υποφέρει από τη στέγαση του σε σωφρονιστικό κατάστημα για άνδρες λόγω της διαφυλικής του ταυτότητας.

Η Γερμανία πρόκειται σύντομα να εφαρμόσει μια εκτεταμένη πράξη αυτοπροσδιορισμού, η οποία θα επιτρέπει στα άτομα να αλλάζουν ευκολότερα το νόμιμο όνομα και το φύλο τους. Αφού ο νόμος τεθεί σε ισχύ τον Νοέμβριο, ο Αρμπέντ θα μπορεί να αλλάξει το όνομα και το φύλο του χωρίς ιατρική ή ψυχιατρική τεκμηρίωση, ακόμη και όταν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα.

Ωστόσο, η μεταφορά ανδρών κρατουμένων σε γυναικείες φυλακές της Γερμανίας έχει ήδη ξεκινήσει πριν από την επίσημη εφαρμογή του νόμου.

Όπως είχε ήδη αναφέρει το Reduxx, τουλάχιστον 15 άνδρες κρατούμενοι έχουν μεταφερθεί μέχρι στιγμής στις γυναικείες φυλακές του Βερολίνου. Η κυβέρνηση έχει αρνηθεί να δημοσιοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τις ποινικές καταδίκες αυτών των ανδρών, επικαλούμενη ανησυχίες σχετικά με το «στίγμα» κατά των τρανσέξουαλ ατόμων. Όμως, παρά την έλλειψη επίσημων στοιχείων, είναι γνωστό ότι ορισμένοι από τους μεταφερόμενους κρατούμενους είναι σεξουαλικοί παραβάτες.

Ο γνωστός ποινικολόγος Udo Vetter υποστήριξε ότι το σωφρονιστικό σύστημα πρέπει να σέβεται το αλλαγμένο νομικό φύλο των καταδικασθέντων εγκληματιών, δηλώνοντας: «Ισχύει η αρχή της ίσης μεταχείρισης των κρατουμένων».

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι ο Vetter παραδέχθηκε ότι αναμένει ότι «πολλοί κρατούμενοι» θα επωφεληθούν από το νόμο.

Πηγή: NewsFire.GR